Om denna

Anja

Velkommen skal du være.

Jeg heter Anja og er i skrivende stund 33 år. Jeg liker doble tall: 77, 33, 99, 11 — jeg er født i 1977 (men ganske sent på året) så jeg er da 33 i nesten hele 2011. Jeg forventer gode ting.
Jeg er lofi, skranglete og går ofte i jeans. Jeg har rotete hår, og dette kan som regel observeres på østkanten i hovedstaden. Jeg er opptatt av mange ting, som de fleste andre primært meg sjæl, men også e- og andre bøker, gadgets av alle typer, folk som klatrer i fjell (selv har jeg høydeskrekk), hvorfor og hvordan folk blir føkka, hvordan vi snakker med hverandre, nittitallet, make-up, ting med prikker på, lemurer, menneskehjernen og ugler.

Hvis du tror det er et eple på mye av elektronikken min har du plassert meg sånn noenlunde riktig.

Jeg bruker omtrent like mye penger på bøker som på sko. Jeg liker kaffe og fugler. Jeg er dønn hissig. Jeg kan rulle tunge, har grå øyne og fast øreflipp.

Jeg er på twitter som @mariusgenser hvor jeg, som her, primært snakker tull. Skulle jeg skylde deg penger eller du har en eller annen tungtveiende eller helt tilfeldig årsak til å ville kontakte meg kan så gjøres på anjarschonhaug @ me.com.

Reklamer
%d bloggere like this: